Kotiinkuljetus sinivalkoisissa tunnelmissa - Suomi 100 -henkiset callunat Eurajoelle

Siemen-Floran kotiinkuljetus suoritti torstaina sinivalkoisen kuljetuksen, kun Eurajoen seurakunnalle toimitettiin callunoita Suomi 100 -hengessä. Kuljetuksista vastaava Matias Ylivuori pakkasi autoon yhteensä 128 sinistä ja 128 valkoista callunaa.

- Tässä on hieno idea. He halusivat juhlistaa maamme 100-vuotista historiaa sinisillä ja valkoisilla callunoilla. Toimitus on tänään torstaina ja jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä hienoa he näistä keksivät, Matias sanoo.

Suomi 100 näkyy aktiivisesti Siemen-Floran arjessa. Sinisillä ja valkoisilla callunoilla on kova menekki, lisäksi muun muassa istutuksiin ja kimppuihin halutaan samaa henkeä.

Kerroimme aiemmin, että myös puun voi istuttaa ja rekisteröidä Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Haasteen tavoitteena on 100 000 istutettua ja rekisteröityä juhlapuuta.

- Varmasti tämä teema tulee näkymään entistä enemmän mitä lähemmäs itsenäisyyspäivää mennään. Ihmisillä on hyviä erilaisia ideoita juhlistaa kotimaataan, Matias kehuu.

Eurajoen Seurakunnalle meni yhteensä 128 sinistä ja 128 valkoista callunaa.

Iso satsi callunoita matkasi siis torstaina Eurajoelle. Siemen-Floran kotiinkuljetuksella saat isommatkin erät kätevästi haluamaasi kohteeseen.

- Kuljetamme niin kukat, taimet, pihakivet kuin koneet ja laitteetkin, yleisesti ottaen kaiken mitä me täällä myymme ja joille asiakas kuljetuksen tarvitsee. Kotiinkuljetukset ovat tärkeä osa asiakaspalveluamme, Matias kertoo.

Voit olla kuljetuksista yhteydessä Matiakseen puhelimitse numeroon 044 534 6023 tai sähköpostitse matias.ylivuori(a)siemenflora.fi.