Kuljetuksella laitteet huoltoon ja tuotteet kotiovelle!

Kotiinkuljetukset ovat tärkeä osa Siemen-Floran asiakaspalvelua. Huoltoa vaativat laitteet saavat tarvittaessa kuljetuksen Papinhakaan ja takaisin kotiovelle.

- Noudamme tarvittaessa asiakkaalta laitteen kotipihasta ja huollamme sen täällä, jonka jälkeen palautamme koneen takaisin käyttöön samaan paikkaan, josta sen haimme, kuljetuksista vastaava Matias Ylivuori kertoo.

Kotiinkuljetukset koskevat yhtälailla myös uusia laitteita, jotka luovutetaan Siemen-Florasta asiakkaalle aina käyttövalmiina.

- Meiltä hankitun koneen saa aina asiantuntevin vinkein ja käyttövalmiiksi kasattuna. Me pidämme täällä huolen, että laitteessa on kaikki vaadittavat liemet ja öljyt jo valmiina.

Koneiden ja laitteiden lisäksi myös muut tuotteet saavat tarvittaessa kuljetuksen kohteeseensa.

- Kuljetamme paljon myös pihakiviä, taimia, kesäkukkia ja kaikkea mitä me täällä myymme ja joille asiakas kuljetuksen tarvitsee. Tämä on yksi hieno tapa palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, Matias sanoo.

Voit olla kuljetuksista yhteydessä Matiakseen puhelimitse numeroon 044 534 6023 tai sähköpostitse matias.ylivuori(a)siemenflora.fi.